ΠΑΟΚ: Φιλική νίκη 2-0 επί του Βόλου με σκόρερ τον 16χρονο Κούτσια
NewsroomΜετά τη λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Βόλου σε αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μερικές ώρες αφότου έμαθε την αντιπαλό του στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο 58ο λεπτό μετά από σουτ του Εσίτι και κόντρα επάνω στον Άκπομ, ενώ στο 81ο λεπτό του ματς σκόραρε ο 16χρονος, Γιώργος Κούτσιας. Ο Πέλκας έβγαλε τον Μάτος στην πλάτη της άμυνας του Βόλου και αυτός γύρισε στον Κούτσια και που με σουτ έκανε το 2-0.
Βόλος (Τσιώλης): Γκαράβελης, Ντεντάκης, Φεράρι, Μήτογλου, Τσοκάνης, Γέντρισεκ, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Μπαριέντος, Λούντεβαλ, Ριένστρα
ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Λημνιός, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπαλογιάννης, Ζαμπά, Σβιντέρσκι, Τζόλης.
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τον τέταρτο γνωστό τύπο μεταδοτικού καρκίνου στον κόσμο
- Μουντιάλ 2026: «Θα ανατινάξω τον Μέσι με τέσσερις βόμβες» - Οι τρομοκρατικές απειλές που ερεύνησε το FBI
- Φρίκη στην Κρήτη: Τουρίστας μπήκε σε κατάστημα και ρώτησε πόσο «κοστίζει» ανήλικο κορίτσι για να ασελγήσει πάνω του
- Marfin: «Δεν έχω καμία σχέση με την επίθεση» λέει η 46χρονη - Τι αποκάλυψε στους αστυνομικούς