Αθλητισμός|18.08.2020 23:42
Η Παρί έσβησε το όνειρο της Αταλάντα με απίθανη ανατροπή
NewsroomΜεγάλη πρόκριση πήρε η Παρί επί της εκπληκτικής Αταλάντα στην ημιτελική φάση του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Λειψία-Ατλέτικο. Η ομάδα από το Μπέργκαμο είχε αγκαλιάσει μια ιστορική πρόκριση μέχρι το 90' καθώς επικρατούσε 1-0 αλλά οι Παριζιάνοι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πήραν τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο, στην πρώτη τους πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού μετά από 25 χρόνια.
Για την Αταλάντα άνοιξε το σκορ στο 25' ο Πάσαλιτς, αλλά ένα γκολ του Μαρκίνιος στο 90' κι ένα του Τσούπο Mότινγκ στο 93' έφερε τα πάνω-κάτω σε μια από τις πιο συναρπαστικές ανατροπές των τελευταίων ετών στα Κύπελλα Ευρώπης.
Διαβάστε ακόμη
- Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
- Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
- Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
- Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου