Αθλητισμός
|
13.08.2020 15:49
ΕΠΟ: Παίζουν μπαράζ Ξάνθη και Απόλλωνας - SuperLeague με 14 ομάδες
NewsroomΜε οριακή πλειοψηφία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να απορρίψει τις προσφυγές Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης, γεγονός που σημαίνει ότι θα διεξαχθούν κανονικά τα μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού. Ετσι η SuperLeague τη σεζόν 2020-21, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, καθώς απορρίφθηκαν οι προσφυγές τόσο της Ξάνθης, όσο και του Απόλλωνα Σμύρνης που επιδίωκαν να μπλοκάρουν τα μπαράζ, όπως βέβαια κι εκείνη που είχαν καταθέσει τα Χανιά.
Η απόφαση πάρθηκε με οριακή πλειοψηφία 3-2 κι αυτό σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους σε διπλούς αγώνες που θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Αυγούστου για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία.
Διαβάστε ακόμη
- Αγρότες: «Δεν τρώμε τον σανό της κυβέρνησης, δεν το κουνάμε από τα μπλόκα» - «Πολιορκία» σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Βόλος: Ο Μπέος έβαλε ζωντανό πόνι μέσα στη φάτνη - Η οργή φιλόζωων και η προκλητική απάντηση του δημάρχου Βόλου