Αθλητισμός|17.08.2020 21:12

Ενισχύεται και με τον Ταϊρίς Ράις η ΑΕΚ

Newsroom

Μια ηχηρή μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η μπασκετική ΑΕΚ, η οποία έφτασε σε συμφωνία με τον Ταϊρίς Ράις. Η Ενωση προσθέτει επιπλέον εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της, αφού μετά την απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι και την παραμονή των Κιθ Λάνγκφορντ, Γιόνας Ματσιούλις και Μάρκους Σλότερ, ήρθε σε συμφωνία και με τον πολύπειρο Ταϊρίς Ράις.

Ο Αμερικανός άσος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Παναθηναϊκό έχοντας θετική παρουσία (10 πόντοι, 2,8 ασίστ, 1,1 ριμπάουντ ανά ματς στην Euroleague) μέχρι τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω της πανδημίας. Μάλιστα, πολλοί θεώρησαν πως δεν θα ξαναδούν τον Ράις στα παρκέ, αφού ο ίδιος είχε τονίσει αρκετές φόρες πως θα σταματούσε την ενασχόλησή του με το επαγγελματικό μπάσκετ στο τέλος της σεζόν.

Τα δεδομένα άλλαξαν όμως μετά την πρόταση της ΑΕΚ και έτσι ο 33χρονος γκαρντ θα παραμείνει στην Ελλάδα και στο ΟΑΚΑ για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων». Σε πρώτη φάση θα αγωνιστεί στο Final 8 του Basketball Champions League και στη συνέχεια θα υπάρξουν συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής

Το βράδυ της Δευτέρας (17/8) ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Ράις στην ΑΕΚ.

T

μπάσκετΤαϊρίς ΡάιςΑΕΚ