Αθλητισμός|17.08.2020 22:54

Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι πάει στον Ολυμπιακό ο Ραφίνια

Newsroom

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Ραφίνια στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βραζιλία. Ο πολύπειρος δεξιός μπακ, ανακοίνωσε ότι αφήνει την αγαπημένη του Φλαμένγκο για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, εξηγώντας ότι η νέα πρόκληση που του προσφέρουν οι Πειραιώτες αποτελεί για εκείνον ένα έπαθλο και μια αναγνώριση, στην ηλικία που βρίσκεται, για να επιστρέψει στην Ευρώπη και στο Champions League.

«Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει όσα κάναμε με τη Φλαμένγκο και τους τίτλους μας. Είχαμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις. Εγώ έχω τώρα μία ακόμα πρόκληση. Το σκέφτηκα πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Φεύγω με βαριά καρδιά λόγω της σχέσης μου με την ομάδα αλλά πήρα την απόφαση να πάω στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο. Έπρεπε να τα σκεφτώ όλα. Φεύγω με ένα συναίσθημα πως έδωσα ότι μπορούσα. Η Φλαμένγκο έκανε ό,τι μπορούσε να με κρατήσει» είπε αρχικά ο Ραφίνια.

Και πρόσθεσε αναφορικά με την πρόταση του Ολυμπιακού και το κίνητρο που του έδωσε: «Η πρόταση ήρθε πριν από το ματς με την Ατλέτικο. Ήξερα πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά δεν ήξερα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ήταν σχεδόν στα μέσα τις εβδομάδας. Ήταν μία δύσκολη απόφαση αλλά έπρεπε να ληφθεί γρήγορα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό ο λόγος που αποχωρώ. Για εμένα είναι σαν έπαθλο και αναγνώριση μια τέτοια πρόταση, σε αυτή την ηλικία, για να παίξω στο Champions League. Νιώθω ήρεμος και θα είμαι έτοιμος. Στη Βραζιλία κερδίσαμε όλες τις προκλήσεις».

T

ποδόσφαιροΟλυμπιακόςΡαφίνιαΦλαμένγκο