Αθλητισμός|20.08.2020 15:44

Οριστικά στο Παναθηναϊκός TV οι αγώνες του «τριφυλλιού» - Πρεμιέρα στο φιλικό με Μαρκό

Newsroom

O κύβος ερρίφθη και ο Παναθηναϊκός πήρε την οριστική απόφαση για να δημιουργήσει το δικό του τηλεοπτικό κανάλι. Στο δρόμο που χάραξε ο ΠΑΟΚ με το PAOK TV, οι «πράσινοι» προχωρούν άμεσα στη δημιουργία του Παναθηναϊκός TV. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ τόσο τα φιλικά της ομάδας όσο και οι εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Super League θα μεταδοθούν μέσω του νέου «πράσινου» καναλιού, το οποίο θα βρίσκεται στο μπουκέτο των καναλιών της Cosmote με on demand διαδικασία, ενώ θα μπορούν να το παρακολουθούν και από τη νέα ιστοσελίδα paotv.gr που ήδη βρίσκεται στον «αέρα», μέσω χρέωσης όταν θα αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες.

Σε πρώτη φάση, και αρχικά σε δοκιμαστικό επίπεδο, το Παναθηναϊκός TV θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 18.30 με τη δωρεάν μετάδοση της φιλικής αναμέτρησης της ομάδας του Ντάνι Πογιάτος με τη Μαρκό, ενώ θα ακολουθήσουν οι μεταδόσεις των φιλικών με τον ΟΦΗ και τη Λαμία. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σχεδιάζουν τη δημιουργία ενός καναλιού με καθημερινό πρόγραμμα, εκπομπές και μεταδόσεις αγώνες και από τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας και οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League 1 θα μεταδοθούν από το "Παναθηναϊκός TV". Οι φίλαθλοι του συλλόγου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια έχουν δύο επιλογές:

  • Διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr, το επίσημο website του «Παναθηναϊκός TV», με εγγραφή και καταβολή της αντίστοιχης χρέωσης, η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.
  • Τηλεοπτικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV με on demand διαδικασία.

Η αρχή για το «Παναθηναϊκός TV» θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 18:30 με τη μετάδοση του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρκό, ο οποίος θα μεταδοθεί δωρεάν χωρίς καμία χρέωση για τους φιλάθλους».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να μεταδοθούν οι αγώνες της ομάδας από το Παναθηναϊκός TV μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τη NOVA, που πρόσφερε στους «πράσινους» τα μισά χρήματα συγκριτικά με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός TVποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςτηλεοπτικά δικαιώματα