Αθλητισμός|20.08.2020 20:11

Πρώτο φιλικό με «τεσσάρα» για τον Αρη

Newsroom

Το πρώτο του φιλικό τεστ έδωσε ο Αρης που αντιμετώπισε στο γήπεδο της Νάουσας την τοπική ομάδα της Αγίας Μαρίνας (ομάδα της Α' κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας). Οι Κίτρινοι επικράτησαν εύκολα 4-0 με τον Μίχαελ Ενινγκ να δίνει χρόνο σε όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του.

Ο Γερμανός τεχνικός χρησιμοποίησε από μία διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο. Ο Αρης έπαιξε με σχηματισμό 4-3-3, κάτι που αναμένεται να συμβεί ως επί το πλείστον τη νέα σεζόν. Στο πρώτο μέρος ο Αρης πέτυχε δύο γκολ με τους Ντατκοβιτς (22') με κεφαλιά και τον Μάνο με σουτ (45'). Επίσης, οι Κίτρινοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Γκανέα και Σάσα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης και πάλι είχε καλά διαστήματα στην απόδοσή του, έκανε ευκαιρίες και βρήκε γκολ με τον νεαρό Χατζιπιρπιρίδη (53') που με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 73' ο Αρης είχε και τρίτο δοκάρι, αυτή την φορά με τον Μπερτόλιο. Στο 87' ο νεαρός Χατζηπιρπιρίδης πέτυχε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το τελικό 4-0.

Επαιξαν για τον Αρη:

Α' ημίχρονο: Κουέστα, Σάκιτς, Γκανέα, Ντάτκοβιτς, Ρόουζ, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα, Φετφατζίδης, Μαντσίνι, Μάνος.

Β' ημίχρονο: Εμαν, Σενγκέργκης, Μαρμαρίδης, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπερτόλιο, Ανδρέας, Μπακούτσης, Μαρτίνες, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.

φιλικόποδόσφαιροΑρης