Αθλητισμός|21.08.2020 16:06

Τέλος ο Βέρνμπλουμ από τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει στην Γκέτεμποργκ

Newsroom

Οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο 34χρονος Σουηδός μέσος αφήνει τον Δικέφαλο καθώς συμφώνησε σε όλα για να επιστρέψει στην Γκέτεμποργκ, ομάδα απ' την οποία άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Σουηδία. Ο Βέρνμπλουμ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος κατά το πέρασμά του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό, που του στέρησε τη δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Πάντως ο Σουηδός μέσος με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ σημειώνοντας ότι φεύγει ως φίλος, ενώ έκανε ειδική μνεία στην ατμόσφαιρα της Τούμπας λέγοντας για την «πιο τρελή εμπειρία της καριέρα μου».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της κι όσα είπε ο Βέρνμπλουμ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στη Γκέτεμποργκ. O Σουηδός μίλησε στο paokfc.gr για τη λήξη της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, λέγοντας τα εξής: "Ήταν μια απίστευτη διαδρομή που έφτασε στο τέλος της. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να κερδίσω και το καταφέραμε όλοι μαζί. Είχα την ατυχία να τραυματιστώ σοβαρά, αλλά ήμουν αρκετά τυχερός να ζήσω την Τούμπα. Ήταν η πιο τρελή εμπειρία της καριέρας μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την στήριξή τους καθ’όλη τη δύσκολη και μακρά περίοδο αποθεραπείας. Φεύγω ως φίλος και κρατάω όλες τις καλές αναμνήσεις". Ευχαριστούμε τον #TheViking για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ποδόσφαιροΠόντους ΒέρνμπλουμΠΑΟΚΓκέτεμποργκ