Αθλητισμός|24.08.2020 18:29

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Μπεσίκτας – Εκτός Μάτος και Μιχάι

Newsroom

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Τρίτης (25/8) με την Μπεσίκτας για το Champions League και ο Αμπέλ Φερέιρα επιφύλαξε δύο εκπλήξεις καθώς στις επιλογές για τον αγώνα κόντρα στην τουρκική ομάδα δεν βρίσκονται οι Λέο Μάτος και Ενέα Μιχάι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:  «Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπεσίκτας ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Νέα Μεσημβρία. Η τελευταία "πρόβα" της ομάδας πριν τον αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης, rondo, δουλειά στις στατικές φάσεις και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντόουγκλας Αουγκούστο , που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και στον Γιόσιπ Μίσιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο προπονητής του Δικεφάλου μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το επικείμενο παιχνίδι. Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

ΜπεσίκταςΠΑΟΚChampions Leagueποδόσφαιρο