Αθλητισμός|23.12.2018 17:49

Παναθηναϊκός: Κλείνει ο Παναγιώτης Αρμενάκας για 2,5 χρόνια

Κώστας Γουλής

Ο κύβος ερρίφθη στην υπόθεση του Παναγιώτη Αρμενάκα, με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη να συμφωνούν στην κουβέντα που έκαναν το πρωί του Σαββάτου (22 Δεκεμβρίου), για να γίνει η τελική κίνηση απόκτησης του ομογενούς μεσοεπιθετικού!

Ο 20χρονος winger που δοκιμάστηκε στα τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη για δύο εβδομάδες στο «Γ. Καλαφάτης», ενημερώθηκε από το βράδυ του Σαββάτου απ΄ τους «πράσινους» για την απόφασή τους να του προσφέρουν εντέλει συμβόλαιο και το μεσημέρι της Κυριακής (23 Δεκεμβρίου) ο μάνατζερ του παίκτη ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για συνεργασία χρονικής διάρκειας 2,5 ετών (έως την 30η Ιουνίου 2021).

Οι δε απολαβές του δεν θα ξεπερνούν τις 40.000 ευρώ σε ετήσια βάση και πλέον απομένουν ορισμένες μικρές λεπτομέρειες για να γίνει ο Αρμενάκας το πρώτο «χειμερινό» μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού».

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μετά τα Χριστούγεννα κι ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στις 29 Δεκεμβρίου από το Λονδίνο, για μόνιμη (πλέον) εγκατάσταση στην Αθήνα.

ποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςΠαναγιώτης ΑρμενάκαςSuper League 1