Αθλητισμός|25.08.2020 13:53

Πρόταση της Nova στους πέντε «άστεγους» της Super League

Newsroom

Αχτίδα φωτός φάνηκε στο τηλεοπτικό τοπίο της Super League. Μετά το τελεσίγραφο που είχαν δώσει το προηγούμενο διάστημα οι τηλεοπτικά άστεγες ομάδες του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπογράψουν την προκήρυξη στη Γενική Συνέλευση της προσεχούς Δευτέρας (31/8) κι ως εκ τούτου θα μπλοκάρουν την εκκίνηση του πρωταθλήματος, υπήρξε επίσημη κρούση από τη Nova

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο συνδρομητικό κανάλι και τους ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικό, Βόλο και Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός εξάλλου έχουν ήδη στραφεί στις δικές τους πλατφόρμες για τη μετάδοση των αγώνων τους. Από την έκβαση των συζητήσεων που γίνεται ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, θα κριθεί και η έναρξη του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου. 

Είναι δεδομένο εξάλλου ότι η Nova δεν θέλει να πάει πιο πίσω η πρεμιέρα και είναι θέμα ημερών πλέον να υπάρξει κάποια κατάληξη σε αυτή την υπόθεση. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση προς τις ΠΑΕ που κυμαίνεται περίπου στα 1.2 εκατ. ευρώ με τον ΟΦΗ, λόγω εμπορικότητας να δέχεται υψηλότερη πρόταση.

Βόλος ΝΠΣNovaΠαναιτωλικόςτηλεοπτικά δικαιώματαΛαμία ΠΑΕSuperLeagueΟΦΗΞάνθη ΠΑΕ