Basket League: Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΟ ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας τον Πανιώνιο με 73-69 μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, για την 10η αγωνιστική της Basket League και έφτασε στο 6-4 στο πρωτάθλημα παραμένοντας κοντά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ο Πανιώνιος έχασε για δεύτερη αγωνιστική, μετά το Περιστέρι, στις λεπτομέρειες την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη αλλά πιστοποίησε ότι έχει βελτιώσει θεαματικά την εικόνα του.
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με 15 πόντους και ο παίκτης που τον κράτησε στο μεγαλύτερο διάστημα, ενώ στην τελευταία περίοδο και όταν ο Πανιώνιος είχε πλησιάσει σε απόσταση βολής σκόραρε καθοριστικά τρίποντα ο Φιλ Γκος.
Για τον Πανιώνιο ήταν εντυπωσιακός σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ντέιβιον Μπέρι με 25 πόντους, αλλά και άστοχο τρίποντο στο 69-71 όταν επιχείρησε να δώσει τη νίκη, ενώ στοίχισε πολύ ο τραυματισμός και η αποχώρηση του βασικού πλέι μέικερ Νώντα Παπαντωνίου.
- Τα κρίσιμα ερωτήματα για την υπόθεση Αβραμόπουλου - Τι λένε βελγικές αρχές και Κομισιόν
- «Δεν ήταν απαγωγή»: Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στη Γερμανία - Στο μικροσκόπιο των αρχών η μητέρα
- Γιατί ο καρκίνος χτυπά σήμερα όλο και περισσότερους κάτω των 50 ετών; Η τρομακτική αύξηση του 24%
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Στο φως η αρχαιότερη πρόσκρουση μετεωρίτη στον κόσμο - «Είναι συναρπαστικό»