Αθλητισμός|30.08.2020 17:58

Γιαννούλης για Καραϊσκάκη: «Ετρεξα να μπω στα αποδυτήρια για να αποφύγω τις συμπλοκές»

Newsroom

Ο Δημήτρης Γιαννούλης άνοιξε την καρδιά του στο PAOK TV και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην περιβόητη πόρτα του Γ. Καραϊσκάκης που δεν άνοιξε ποτέ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» κατά τη διάρκεια της απολογίας τους στον αθλητικό δικαστή είχαν αναφέρει ότι «η πόρτα ήταν παράλυτη και είχαν ενημερωθεί οι Αστυνομικές δυνάμεις» και πως όσα έγιναν σε εκείνο το ντέρμπι «ήταν πταίσμα σε σχέση με αυτά που ζούμε κάθε Κυριακή».

«Συνέβησαν κάποια γεγονότα τα οποία δεν είναι ωραίο να συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Πολύ περίεργο, να τρέχω για να μπω στα αποδυτήρια για να μην πετύχω συμπλοκές μπροστά μου αστυνομικών με άλλους ανθρώπους που και σήμερα δεν γνωρίζω ποιοι ήταν. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, μας πήγε πολλά χρόνια πίσω αυτό που είδα και έζησα αλλά ελπίζω να μην ξανασυμβεί σε κανένα γήπεδο και σε καμία χώρα» δήλωσε ο Γιαννούλης για το περιστατικό.

Και πρόσθεσε: «Με επηρέασε θετικά σε ένα βαθμό, με πείσμωσε και σκέφτηκα πως θα μπω στον αγωνιστικό χώρο να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να κερδίσω και να δείξω ότι αυτά τα γεγονότα δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο δεν μας επηρέασαν αρνητικά αλλά μπήκαμε για να κερδίσουμε. Φέραμε ισοπαλία, ήμασταν αρκετά καλοί αλλά αυτά τα γεγονότα δεν πρέπει να γίνονται».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννούλη στο PAOK TV.

ΠΑΟΚΟλυμπιακόςΔημήτρης Γιαννούληςποδόσφαιρο