Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία με Σένκεφελντ - Νέο πρόβλημα με Βιγιαφάνιες
NewsroomΜετά την ανατροπή δεδομένων και την πλήρη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φεντερίκο Μακέντα, ένας ακόμη κομβικός παίκτης για τους «πράσινους» έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου για την επέκταση του συμβολαίου του. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είπε το «ναι» στην πρόταση του «τριφυλλιού» για νέα σύμβαση που θα τον κρατήσει στην ομάδα ως το καλοκαίρι του 2023. Η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπεται να επικυρωθεί με υπογραφές το προσεχές διάστημα, ενώ οι απολαβές του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού θα αυξηθούν σημαντικά σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιο το οποίο κυμαίνεται περίπου στις 200 χιλ. ευρώ ετησίως και έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.
Οι κυριότεροι λόγοι της συμφωνίας του Σένκεφελντ με τον Παναθηναϊκό ήταν η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στο σύλλογο και την Αθήνα, εξαιτίας των εξαιρετικών εντυπώσεων που έχει αποκομίσει τόσο από την ομάδα όσο κι από την πόλη, ενώ απόλυτα ικανοποιημένοι είναι και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» από την αγωνιστική παρουσία του εντός του γηπέδου αλλά και εντός των αποδυτηρίων. Την περασμένη σεζόν είχε 29 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα και τα πλέι οφ, ενώ μέτρησε επίσης 3 συμμετοχές με 1 γκολ στο θεσμό του Κυπέλλου.
Θλάση στον προσαγωγό ο Βιγιαφάνιες
Στο μεταξύ, ο ζήλος του Λούκας Βιγιαφάνιες για να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού δίχως να έχει ξεπεράσει πλήρως ένα πρόβλημα στον προσαγωγό, που τον ταλαιπωρούσε από την πρώην ομάδα του στο Μεξικό, θα τον κρατήσει εκτός των πλάνων του Ντάνι Πογιάτος για περισσότερο από δύο εβδομάδες.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα χάσει την πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα καθώς υπέστη θλάση στον προσαγωγό και ήδη ακολουθεί ειδικές θεραπείες και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Σε δέκα με δεκαπέντε ημέρες προβλέπεται να ξεκινήσει τρέξιμο ενώ στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.
- Οργή κατά ΔΕΔΔΗΕ: «Κατηγορούν τον γιο μου για ρευματοκλοπή ύψους 2.100 ευρώ από τότε που ήταν ανήλικος»
- Τι έδειξε το νέο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη - Στο μικροσκόπιο για έλεγχο όλα τα επιβατικά τρένα
- Επανάσταση στην Ιατρική: Η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου με δότρια γυναίκα που υποβλήθηκε σε υποβοηθούμενη ευθανασία
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Πώς ξεκινά, πώς ολοκληρώνεται και οι κρίσιμες πλειοψηφίες στη Βουλή