Αθλητισμός|30.08.2020 23:07
Παρελθόν ο Σάκης Τσιώλης από τον Βόλο
NewsroomΠαρελθόν από τον Βόλο αποτελεί ο προπονητής Σάκης Τσιώλης. Η ομάδα της Μαγνησίας, λίγο πριν από τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος και λίγη ώρα μετά το νικηφόρο φιλικό επί της Παναχαϊκής με 4-1 ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών σε ένα αιφνιδιαστικό διαζύγιο. Ηδη η διοίκηση του Βόλου αναζητεί τον διάδοχο του έμπειρου Έλληνα κόουτς, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι από το εξωτερικό.
Η ανακοίνωση του Βόλου αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη, στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Σάκης Τσιώλης θα παραμείνει για πάντα φίλος της ομάδας».
Διαβάστε ακόμη
- Το σπαρακτικό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τραγωδία στη Ρουμανία: «Η θλίψη σε κυριεύει, σε γονατίζει, σε διαλύει»
- Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου της «Βιολάντα» για τη φονική έκρηξη
- Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 52χρονος ομολόγησε τη δολοφονία 46χρονης που αγνοούνταν - Εντοπίστηκε και δεύτερη σορός γυναίκας
- Ρουμανία: Συγκλονίζουν τα λόγια Έλληνα οδηγού νταλίκας την ώρα που περνάει από το σημείο της τραγωδίας με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ