Αθλητισμός|24.12.2018 10:32

Ολυμπιακός: Ερχεται το φορ από την ασιατική αγορά

Newsroom

Καθηµερινά προστίθενται νέα ονόµατα σε ένα τρελό γαϊτανάκι, αλλά ο «εκλεκτός» φαίνεται πως ακόµα µένει κρυφό µυστικό.

Καλά πληροφορηµένες πηγές αναφέρουν πως ο Ολυµπιακός ψάχνεται έντονα για περίπτωση πρωτοκλασάτου επιθετικού, που προέρχεται από την ασιατική αγορά, που τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί πολλούς σηµαντικούς σταρ του ποδοσφαίρου. Στο λιµάνι θέλουν κίνηση  που θα συνδυάσει ουσία και εντυπώσεις και εκτιµούν πως µπορούν να το πετύχουν.

Ωστόσο, υπάρχουν και πιο «βατές» επιλογές που βρίσκονται στην «κόκκινη» ατζέντα: ο Μπονατίνι της Γουλβς, ο Νιάσε της Εβερτον, ο Σολδάδο της Φενέρ και βέβαια ο Φερέιρα της Μπενφίκα, είναι παίκτες που έχουν εξεταστεί από τον Ολυµπιακό και υπάρχουν ως επιλογές.

Ο Μαρτίνς θέλει έναν παίκτη που θα µπορεί να αξιοποιήσει τη δηµιουργική ικανότητα της οµάδας του, ειδικά τώρα που θα κριθούν πολλά µε τον νέο χρόνο για τους στόχους του Ολυµπιακού εντός και εκτός συνόρων. Αλλωστε, αποτελεί κοινή παραδοχή πως ο Ολυµπιακός θα µπορούσε να ήταν πολύ πιο αποτελεσµατικός εφόσον είχε έναν παίκτη που θα µπορούσε να δώσει το «εύκολο γκολ».

Πάντως, ο Ιανουάριος δεν θα έχει µόνο νέες προσθήκες για τον Ολυµπιακό, αλλά και αποχωρήσεις. Στην πόρτα της εξόδου είναι ο Μεριά, προς αποχώρηση είναι και ο Χασάν, ενώ εξαιρετικά αµφίβολο θεωρείται το µέλλον του Φετφατζίδη. Αλλωστε, πέραν του επιθετικού περιοχής, στον Ολυµπιακό κοιτούν τόσο για εξτρέµ, όσο και για κεντρικό αµυντικό ώστε να υπάρξει ενίσχυση µε παίκτες που θα υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό. Προτεραιότητα πάντως αποτελεί η περίπτωση φορ και αυτή φαίνεται πως θα κλείσει πρώτη.

Πέδρο ΜαρτίνςΟλυμπιακός