Αθλητισμός|23.01.2021 18:49

Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ

Newsroom

Επίσημη πλέον είναι η μετακίνηση του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αγγλικός σύλλογος κινήθηκε ταχύτατα και με ένα ποσό που θα κυμανθεί από 39 ως 44 εκατ. ευρώ (ανάλογα με τα μπόνους στόχων) έκλεισε τον 23χρονο πολυσύνθετο Ολλανδό μέσο, ο οποίος από τα 11 του ήταν μέλος της ακαδημίας του Άγιαξ κι αργότερα, ως ένα από τα «τρομερά μωρά του Αίαντα, βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει τίτλους και να διακριθεί στα Κύπελλα Ευρώπης.

«Δεν μπορώ να αρχίσω να εξηγώ πόσο απίστευτη είναι η ευκαιρία να ενταχθώ σε ένα κλαμπ με μια τόσο εκπληκτική ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στον Άγιαξ καθώς μεγάλωσα εκεί και θα έχω πάντα έναν ιδιαίτερο δεσμό με το σύλλογο» είπε αρχικά ο Ολλανδός για να προσθέσει: «Είμαι τώρα έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και δεν υπάρχει υψηλότερο επίπεδο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλοι μου έχουν πει πόσο καταπληκτική είναι η ατμόσφαιρα του Old Trafford και ανυπομονώ να το ζήσω αυτό, όταν είναι ασφαλές για τους θαυμαστές να επιστρέψουν. Αυτή η ομάδα έχει μερικούς από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο και ξέρω ότι μπορώ να μάθω από αυτούς και επίσης θα βάλω τα δυνατά μου για την ομάδα».

T

Μάλιστα ο Αίαντας αποχαιρέτισε τον Φαν Ντε Μπέικ με ένα συγκινητικό βίντεο που δείχνει όλη του την πορεία από ball-boy του Άγιαξ, μέχρι την πρώτη ομάδα και την Εθνική Ολλανδίας. 

T

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier LeagueΦαν Ντε ΜπέεκποδόσφαιροΑγιαξ