Αθλητισμός|03.09.2020 12:23

Σέντρα στο Nations League: Πρεμιέρα στη Σλοβενία η Εθνική ομάδα live από το OPEN

Newsroom

Δέκα μήνες μετά την τελευταία της αναμέτρηση η Εθνική ομάδα επιστρέφει στη δράση με τη σέντρα του Nations League. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δοκιμάζεται στη Σλοβενία το βράδυ της Πέμπτης (3/9, 21.45) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά από την UEFA. Η Ελλάδα βρίσκεται στην Γ' κατηγορία του Nations League και θα αντιμετωπίσει στον 3ο όμιλο, πέραν της Σλοβενίας, το Κόσοβο και τη Μολδαβία. To παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αποκλειστικά στην ανοιχτή τηλεόραση από το OPEN (υπάρχει μετάδοση και από τη συνδρομητικό της Cosmote).

«Για εμάς, το σημαντικότερο είναι να παίξουμε παιχνίδια, να εξελιχθούμε, να δούμε παίκτες σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχει ο στόχος, στο τέλος, αν μπορούμε να πάρουμε μια θέση στα πλέι οφ να ανέβουμε στη Β' κατηγορία. Δεν είναι όμως μόνο η μια θέση στα πλέι οφ, αλλά να μεγαλώσουμε σαν ομάδα» δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Τζον Φαν' Σχιπ. Ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής ήταν τον Νοέμβριο του 2019 οπότε επικράτησε με 2-1 της Φινλανδίας για τα προκριματικά του EURO. Ηταν η τρίτη σερί νίκη της «γαλανόλευκης» καθώς είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Αρμενία. 

«Επιτέλους μπορούμε να συζητήσουμε για ποδόσφαιρο. Εχουμε πολλές ερωτήσεις, απαντήσεις όμως όχι. Ελπίζω να τις βρούμε σύντομα. Εχουμε επιθυμία, κίνητρο και διάθεση. Γνωρίζουμε την ποιότητα και τη δυναμική της Ελλάδας, αλλά αυτό που εμείς θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα, ανεξαρτήτως του ποιοι αποτελούν μέλη της, είναι η επιθυμία για νίκη», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Ματίαζ Κεκ, ο οποίος έχει κάνει, επίσης, ανανέωση στις κλήσεις του.

Live από το OPEN

Το OPEN θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Τζον Φαν’τ Σχιπ στη Λιουμπλιάνα. Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 21.45 απολαύστε στο OPEN την πρεμιέρα της νέας και ανταγωνιστικής Εθνικής στο UEFA Nations League σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου. Και, βέβαια, μην χάσετε τις ειδικές εκπομπές του OPEN για το UEFA Nations League που παρουσιάζουν ο Γιώργος Τσαντάκης και Χριστίνα Βραχάλη.

Στις 21.00, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το μενού του pre game show περιλαμβάνει εκτενές ρεπορτάζ, ανάλυση των ενδεκάδων και τα τελευταία νέα της Εθνικής. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο post game show, παρακολουθήστε το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής, καθώς και πλούσιο θέαμα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του UEFA Nations League. Καλεσμένος στο στούντιο του OPEN ο προπονητής και πρώην μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Ελλάδας, Λεωνίδας Βόκολος.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Nations League

Το πρόγραμμα της 3ης Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει τους εξής αγώνες:

Α' κατηγορία

Ουκρανία-Ελβετία

Γερμανία-Ισπανία

Β' κατηγορία

Τουρκία-Ουγγαρία

Ρωσία-Σερβία

Βουλγαρία-Ιρλανδία

Φινλανδία-Ουαλία

Γ' κατηγορία

Μολδαβία-Κόσοβο

Σλοβενία-Ελλάδα

Δ' κατηγορία

Λετονία-Ανδόρα

Νήσοι Φερόε-Μάλτα

Εθνική ομάδαποδόσφαιροεθνική ΕλλάδαςNations LeagueΕθνική Σλοβενίας