Αθλητισμός|16.09.2020 10:03

Ο Λιονέλ Μέσι απάντησε: «Εκανε λάθος η Λίγκα, είμαι ελεύθερος»

Γιάννης Σκόκας

Με ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πατέρας του, ο Λιονέλ Μέσι απαντά στους ισχυρισμούς της ισπανικής Λίγκας ότι η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ ισχύει κανονικά. Παράλληλα όμως ο Αργεντινός σούπερ σταρ απέφυγε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τι θα πράξει σχετικά με το μέλλον του. Οπως και να' χει ο Μέσι έκανε... ντρίμπλα δίχως να ανοίξει τα χαρτιά του αλλά δείχνοντας να επιμένει στη θέση του, ότι δηλαδή είναι ελεύθερος για να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Ο Χόρχε Μέσι υπογράφει τη σχετική ανακοίνωση- απάντηση προς τη Λίγκα ξεκαθαρίζοντας πως σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει ο Αργεντινός με τους Καταλανούς η ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 700 εκατομμύρια ευρώ δεν ισχύει μετά το τέλος της σεζόν 2019-20. Με αυτόν τον τρόπο, για άλλη μια φορά, ο Αργεντινός επιμένει να υποστηρίζει πως μπορεί να αποχωρήσει χωρίς να καταβληθεί αυτό το ποσό.

Σημειώνεται, επίσης, πως η πλευρά του Μέσι έστειλε σχετική επιστολή και στο πρόεδρο της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, τονίζοντας ξεκάθαρα πως καμία ισχύ δεν έχει η ρήτρα στο συμβόλαιο. Αυτό ίσως σημαίνει πως τελικά ο παίκτης δεν κάνει πίσω στην απόφασή του να φύγει από τη Μπαρτσελόνα και συνεχίζει να διεκδικεί την αποχώρησή του ως ελεύθερος. 

«Θα μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Στην Αργεντινή πάντως επιμένουν για δεύτερη σερί μέρα πως ο Μέσι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (2021). Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TyC Sports, που είχε αποκαλύψει το έγγραφο αίτημα του Αργεντινού με burofax στις 25 Αυγούστου για να αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα, ο Μέσι φέρεται να έχει αλλάξει στάση καθώς δεν θέλει να αποχωρήσει μέσω των δικαστηρίων από την ομάδα με την οποία συνδέθηκε σε ολόκληρη τη ζωή του.

Λιονέλ ΜέσιΜπαρτσελόνα