Αθλητισμός|08.09.2020 15:33

«Κολλημένοι» στην Αθήνα επτά ξενιτεμένοι Ελληνες διεθνείς με εντολή του ΕΟΔΥ

Newsroom

Στην Αθήνα παραμένουν... εγκλωβισμένοι επτά ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας που αγωνίζονται εκτός συνόρων έπειτα από εντολή του ΕΟΔΥ. Μολονότι άπαντες είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν για τις χώρες όπου αγωνίζονται με τις ομάδες τους, δεν τους επετράπη να ταξιδέψουν λόγω του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον κορονοϊό. Πρόκειται για τους Κουλούρη, Σιόβα, Σταφυλίδη, Λαμπρόπουλο, Κυριακόπουλο, Παυλίδη και Ρότα. Οι επτά διεθνείς, υποβλήθηκαν τη Δευτέρα (7/9) σε τεστ κορονοϊού μετά την άφιξή τους από την Πρίστινα, τα οποία ήταν αρνητικά.

Ωστόσο, δεδομένου ότι υπήρξε το θετικό κρούσμα του Δημήτρη Λημνιού στην Εθνική, για να τους επιτραπεί να αναχωρήσουν από την Αθήνα θα πρέπει να υποβληθούν σε νέο τεστ, το οποίο θα γίνει πιθανότατα την Τετάρτη (9/9). Αν τα αποτελέσματα παραμένουν αρνητικά, τότε θα πάρουν την άδεια για να ταξιδέψουν για Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία. Αντιθέτως, απέφυγαν την εν λόγω διαδικασία οι Μπάρκας, Ζέκα, Φούντας και Μπακασέτας οι οποίοι αναχώρησαν απευθείας από την Πρίστινα για Σκωτία, Δανία, Αυστρία και Τουρκία, αντιστοίχως.

Σε καθεστώς παρακολούθησης βρίσκονται πάντως από τις ομάδες τους και οι έτεροι διεθνείς που βρίσκονταν στην αποστολή για την Πρίστινα. Οι διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού είτε προπονήθηκαν ατομικά, είτε παρέμειναν σπίτι τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορονοϊό.

Βαγγέλης ΠαυλίδηςΕθνική ομάδαΚορονοϊόςΕυθύμης ΚουλούρηςΕΟΔΥΔημήτρης ΣιόβαςΚώστας Σταφυλίδηςεθνική Ελλάδας