Αθλητισμός|10.09.2020 14:54

Οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με Περέιρα για τετραετές συμβόλαιο

Newsroom

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα καθώς συμφώνησε σε όλα με τους «ασπρόμαυρους». Ο 21χρονος αριστερός μπακ από τη Νορβηγία θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (9/9) φάνηκε πως η υπόθεση του επρόκειτο να καθυστερήσει λόγω εμποδίων που υπήρξαν. Εν τέλει όμως ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα και οι εμπλεκόμενες πλευρές έδωσαν τελικά τα χέρια. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ και Βίκινγκ έφτασαν σε απόλυτη συμφωνία για τη μεταγραφή του 21χρονου ποδοσφαιριστή στην Τούμπα, ο οποίος ετοιμάζεται για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Σαφώς μεγάλο ρόλο για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις έπαιξε η μεγάλη επιθυμία του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, κάτι που εκφράστηκε ανοιχτά από την πρώτη στιγμή που ο ΠΑΟΚ εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο ταλαντούχος Νορβηγός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με ορίζοντα τετραετίας και με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη το προσεχές διάστημα θα κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του και το... κενό που υπήρχε στην αριστερή πλευρά.

μεταγραφέςΠΑΟΚποδόσφαιροΑντριαν Νίλσεν Περέιρα