Αθλητισμός|10.09.2020 20:02

Εκλεισε το deal: Από τη Nova θα μεταδίδονται οι αγώνες του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ και η Nova ξανασμίγουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία έπειτα από διαπραγματεύσεις ημερών και το συνδρομητικό κανάλι θα μεταδίδει και πάλι τους εντός έδρας αγώνες του Δικεφάλου στη Super League. Ηδη τις τελευταίες ημέρες είχε διαφανεί ότι όχι μόνο είχε ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών αλλά κι ότι η μεταξύ τους συμφωνία βρισκόταν προ των πυλών. Κάτι που επισημοποιήθηκε με τις υπογραφές των συμβολαίων κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (10/9).

Μάλιστα το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν που σηματοδοτεί και την επανέναρξη της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τη Nova θα μεταδοθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος καθώς ο Δικέφαλος υποδέχεται την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας στις 20.30. Αξίζει να σημειωθεί πως η Nova θα έχει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων αποκλειστικά για τους κατοίκους της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ στο εξωτερικό τα δικαιώματα θα ανήκουν στο PAOK TV, όπως τόνισε ο Κυριάκος Κυριάκος στο Metropolis.

Κυριάκος: «Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι η αξία του είναι μεγαλύτερη»

«Αποδείξαμε στην αγορά ότι η αξία μας ήταν πολύ μεγαλύτερη. Η NOVA θα έχει τα δικαιώματα αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο, κάνοντας καλή και έντιμη προσφορά. Έχει μεγάλη διαφορά πως αξιολογούσε τον ΠΑΟΚ πέρσι και πως φέτος» σχολίασε ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρόσθεσε ότι «στο εξωτερικό τα δικαιώματα θα είναι του PAOK TV. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν πέρσι αυτό το πρότζεκτ. Από την τόλμη του Ιβάν Σαββίδη, την πρόνοια του Μάκη Γκαγκάτση και τη γνώση του Παναγιώτη Αρωνιάδη σε αυτούς τους τομείς. Είμαστε ευγνώμονες, γιατί δεν ήμασταν μία ομάδα που έψαχνε να πιαστεί από τα μυαλά της και έδειξε ότι μπορεί να πορευτεί και μόνη της χωρίς να καταστραφεί». 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της NOVA για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της ομάδας για τη Superleague Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται αποκλειστικά για τους κατοίκους της Ελλάδας και της Κύπρου από τα κανάλια της NOVA».

SuperLeagueΠΑΟΚποδόσφαιροτηλεοπτικά δικαιώματαNova