Αθλητισμός|10.09.2020 23:30

Η ευρωπαϊκή λίστα ΠΑΟΚ, Αρη και ΟΦΗ για Μπενφίκα, Κόλος και Απόλλωνα

Newsroom

Η αντίστροφη μέτρηση για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ερχόμενης εβδομάδας για τις προκριματικές φάσεις του Champions League και του Europa League έχει αρχίσει για ΠΑΟΚ, Αρη και ΟΦΗ, τις ελληνικές ομάδες δήλωσαν στην UEFA τις λίστες με τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει την Μπενφίκα για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League την Τρίτη (15/9) συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς τον νεοαποκτηθέντα Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ εκτός έμεινε ο Δημήτρης Λημνιός που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κολωνία.

Η λίστα του ΠΑΟΚ

Οι 25 παίκτες της λίστας Α είναι οι: Άκπομ, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Νινούα, Πασχαλάκης, Πέλκας, Ρέι, Ζαμπά, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Τζόλης, Ζίβκοβιτς, Α.Ζίβκοβιτς.

Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Αβεντισιάν, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κούτσιας , Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Βρακάς.

Η λίστα του Αρη

Ενόψει της αναμέτρησης του Αρη με την Κόλος Κοβαλίβκα για τον β' προπονητικό γύρο του Europa League την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ο Μίχαελ Ένινγκ συμπεριέλαβε όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του Σούντγκρεν και του Ντουάρτε που είναι τραυματίας, στη λίστα.

O Aρης δήλωσε τους: Cuesta, Boucher, Ehmann, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Sakic, Bruno Gama, Bertoglio, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Ali Adem, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης.

Η λίστα του ΟΦΗ

Την ίδια ημέρα ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον β' προκριματικό του Europa και στη λίστα που δήλωσε ο Γιώργος Σίμος συμπεριλαμβάνεται ο Ναζαρίνο Σολίς, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας αλλά και ο Μιγκέλ Μεγιάδο.

Στη λίστα δηλώθηκαν οι: Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Νοικοκυράκης, Ουές, Σακόρ, Σαρδινέρο, Σελίμοβιτς Σηφάκης, Σολίς, Σωτηρίου, Σουρνάκης, Στάικος, Βούρος, Βάτερμαν.

ποδόσφαιροΠΑΟΚΑρηςΟΦΗEuropa LeagueChampions League