Αθλητισμός|13.09.2020 20:42

Ο Βόλος «ξέρανε» τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα!

Newsroom

Εντυπωσιακό πέρασμα πραγματοποίησε από την έδρα του Ατρομήτου ο Βόλος επικρατώντας 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ανχελ Τόρες, έκανε ιδανικό ξεκίνημα και... σόκαρε τον σύλλογο του Περιστερίου που δεν βρήκε λύσεις απέναντι στους Θεσσαλούς, οι οποίοι με δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα πέτυχαν την πρώτη μεγάλη έκπληξη της σεζόν.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο α' ημίχρονο με τον Βόλο να μην απειλεί αλλά και να μην απειλείται. Ωστόσο, στο φινάλε του 45λεπτου οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Ατρόμητος έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρισβάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Βόλος δεν μπόρεσε να βγάλει φάσεις μέχρι το 79', σημείο κατά το οποίο ο Φεράρι έκανε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε τρεις παίκτες του Ατρομήτου, έβγαλε θαυμάσια σέντρα κι ο επερχόμενο Δουβίκας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει αλλά ο Σάλομον, αν και μόνος απέναντι από τον γκολκίπερ του Βόλου, πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Κι αφού η ομάδα του Περιστερίου δεν ισοφάρισε, δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα στο 93' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαριέντος (το κέρδισε ο Δουβίκας από τον Γούτα).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι)Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Τομάσεβιτς (84' Χαρίσης), Κιβρακίδης, Ούμπιδες (84' Ενσικουλού), Σάλομον, Ραμπέγιο (46' Στρούγγης), Αγκάγιεφ (46' Μουνίθ), Μανούσος.

Βόλος (Ανχελ Τόρες): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Ριένστρα, Μπαριέντος, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες (67' Κιάκος), Περέα (81' Γέντρισεκ), Δουβίκας.

Βόλος ΝΠΣποδόσφαιροSuperLeagueΑτρόμητος