Αθλητισμός|26.12.2018 14:11

ΑΕΚ: Έρχεται στην Αθήνα για την «Ένωση» ο Κρστίτσιτς!

Newsroom

Ο πρώην πλέον άσος του Ερυθρού Αστέρα, αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του κι έφτιαξε βαλίτσες για Ελλάδα. Εδώ και μέρες, ο έμπειρος άσος τα είχε βρει σε όλα με την ΑΕΚ, ενώ τις τελευταίες ώρες επήλθε και η συμφωνία με τον Αστέρα για την αποδέσμευσή του. Ο παίκτης, δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης του σερβικού συλλόγου (σ.σ.: το συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο του 2019) και τελικά από 1/1/2019 θα φοράει τα κιτρινόμαυρα.

Η «Ένωση» κατέβαλε την ρήτρα αποδέσμευσης των 500.000 ευρώ κι έκανε δικό της τον παίκτη. Ο Κρστίτσιτς θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ διάρκειας 3,5 ετών και πλέον μέσα στις επόμενες ημέρες ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Τον πρώτο χρόνο θα λάβει 650.000 ευρώ, τον δεύτερο 700.000 και τον τρίτο 750.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Μέσω των social media ο Ερυθρός Αστέρας αποχαιρέτησε τον Κρστίτσιτς: «Ο Ερυθρός Αστέρας εύχεται στον Νέναντ Κρστίτσιτς τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του. Νένο σε ευχαριστούμε». Ο 29χρονος άσος, είχε καταλυτική παρουσία στην παρθενική παρουσία των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Champions League, ενώ έπαιξε σε 13 ματς της διοργάνωσης (8 προκριματικά, 5 στους ομίλους) με τους «ερυθρόλευκους».

Ο έμπειρος μέσος, έχει πλούσιες παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα, καθώς έπαιξε για πέντε χρόνια στην Ιταλία, κυρίως στην Σαμπντόρια, αλλά και στην Μπολόνια, ενώ αγωνίστηκε κι ένα χρόνο στην Ισπανία με τη φανέλα της Αλαβές.

T
Super League 1Champions LeagueΕρυθρός ΑστέραςΑΕΚ