Αθλητισμός|16.09.2020 12:33

Ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ έστειλε... στ' αστέρια την τηλεθέαση του OPEN

Newsroom

Τηλεθέαση επιπέδου... Champions League κατέγραψε το OPEN την ώρα του καθοριστικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον γ' προκριματικό γύρο. Ο Δικέφαλος πανηγύρισε μία επική πρόκριση επί των Αετών της Λισαβόνας και η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μεταδοθεί το παιχνίδι τηλεοπτικά μέσω του OPEN, δικαιώθηκε απόλυτα. Κάτι ανάλογο άλλωστε είχε συμβεί και με το πρώτο εφετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπεσίκτας, το οποίο επίσης είχε μεταδοθεί live από το OPEN και είχε σαρώσει σε τηλεθέαση.

Στην προκειμένη περίπτωση η τηλεθέαση του κρίσιμου αγώνα ΠΑΟΚ - Μπενφίκα έφτασε κατά μέσο όρο στο 21,2%, ενώ στους άνδρες ηλικίας 18-54 ετών εκτοξεύτηκε στο εντυπωσιακό 36,2%! Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης παρακολούθησαν κατά μέσο όσο περισσότεροι από 1 εκατ. τηλεθεατές!

Τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ που θα γίνουν στις 22 και 30 Σεπτεμβρίου θα μεταδοθούν από τα κανάλια της Cosmote καθώς, τα πλέι οφ εντάσσονται στο συνολικό πακέτο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Champions League.

OPENΜπενφίκαΠΑΟΚτηλεθέαση