Αθλητισμός|20.09.2020 22:55

Πέρασε απ' τον Βόλο κι έπιασε κορυφή με Γκάμα ο Αρης!

Newsroom

Ο Αρης άλλαξε προπονητή μεσοβδόμαδα καθώς ο Μίχαελ Ενινγκ πλήρωσε το μάρμαρο για τον αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα στο Europa League. Αυτό όμως δεν πτόησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης που πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Βόλου. Οι Κίτρινοι επικράτησαν 1-0 χάρη στο εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 16' (το κέρδισε ο ίδιος από τον Μπαριέντος) και βρίσκονται, μολονότι είναι νωρίς, στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να έχουν ένα ματς λιγότερο. 

Ο Βόλος που άρχισε τη σεζόν ιδανικά με νίκη επί του Ατρομήτου στην πρεμιέρα, δεν μπόρεσε ούτε να διπλασιάσει τις νίκες του αλλά ούτε και να παραμείνει δίχως ήττα καθώς το γκολ που πέτυχε στο 89' ο Τέκιο ακυρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του VAR διότι στη σέντρα που προηγήθηκε η μπάλα είχε περάσει εκτός γραμμής. Στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού βρέθηκε ο Αποστόλης Μάντζιος, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρη.

Βόλος: (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα (79’ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Περέα (85’ Γκουαροτσένα), Μπαριέντος (46’ Μπαρτόλο), Μαρτίνες, Δουβίκας.

Αρης (Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς (87’ Μπαγκαλιάνης), Γκάνεα, Ντάτκοβιτς, Ρόουζ, Σάσα, Τζέγκο, Φετφατζίδης (64’ Μάνος), Γκάμα (87’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (76’ Ματίγια), Λόπεζ (63’ Μαντσίνι).

Ξεπέρασε το σοκ ο ΟΦΗ

Προηγουμένως, ο ΟΦΗ πέρασε αλώβητος από τη Λαμία, καθώς με αυτογκόλ του Βύντρα στο 35' και τέρμα του Σαρδινέρο στο 72' νίκησε με 2-1 την ομάδα της Φθιώτιδας (μείωσε με πέναλτι ο Ρόμανιτς στο 90΄+5), ξεπερνώντας γρήγορα την ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού και τον αποκλεισμό από το Europa League αλλά και την εντός έδρας γκέλα με τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα.

Από την άλλη πλευρά, η Λαμία πλήρωσε το άτολμο πρώτο ημίχρονο και την αστοχία του στην επανάληψη, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα στις ισάριθμες αγωνιστικές της Super League που έχουν διεξαχθεί.

Λαμία: (Πετράκης): Επασί, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα, Σκόνδρας (66' Προβυδάκης), Μπεχαράνο, Νιασέ (76' Παλαβαντισβίλι), Βιγιάλμπα (64' Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Βασιλόγιαννης (76' Κωστίκας), Καραμάνος (46' Χατζηστραβός).

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Σακόρ (61' Μεγιάδο), Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ναμπί (90'+8 Βούρος), Διαμαντής (61' Σολίς), Γιαννούλης, Γκαργκατζαλίδης (77' Γρίβας), Στάικος (60' Σαρδινέρο), Κοροβέσης.

Βαθμολογία

ΟΦΗΛαμία ΠΑΕSuperLeagueΑρηςΒόλος ΝΠΣ