Αθλητισμός|21.09.2020 23:39

Δραματικές στιγμές για τον Πανιώνιο: Ολοταχώς για Γ' Εθνική!

Newsroom

Δραματικές είναι οι ώρες που βιώνει ο ιστορικός Πανιώνιος καθώς μετά τον υποβιβασμό του από τη Super League, φαίνεται ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε στη Super League 2. Μολονότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει δηλώσει συμμετοχή για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, στην πάλαι ποτέ Β' Εθνική, όλα δείχνουν πως αδυνατεί να συμμετάσχει λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν την ΠΑΕ.

Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκειας της Δευτέρας (21/9) μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη και εκπροσώπων των οπαδών, δεν απέφερε καρπούς δεδομένου ότι προηγουμένως απέτυχαν όλες οι επαφές με υποψήφιους επενδυτές για τη σωτηρία της ομάδας. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή των Κυανέρυθρων στην ερασιτεχνική Γ' Εθνική είναι πλέον το επικρατέστερο σενάριο.

ΟΦ Ιεράπετρας αντί Πανιωνίου

Αλλωστε, την ώρα που στον Πανιώνιο γίνονταν οι διεργασίες για την επόμενη ημέρα, ο ΟΦ Ιεράπετρας γνωστοποιούσε πως θα αγωνίζεται στη Super League 2 αντί του Πανιωνίου. Η ομάδα του Λασιθίου ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω μιας ιδιαίτερα συναισθηματικής ανακοίνωσης: «Ο ΟΦΙ στη Β' Εθνική από σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020. Ο ΟΦΙ στις 26 καλύτερες ελληνικές ομάδες. Δεν μας αρέσει που έπρεπε μια ομάδα που γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε τον Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για  να ανεβεί ο ΟΦΙ.

Ομως το  δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ'  Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μην λέμε πάλι τα ίδια. Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια στον κόσμο μας, χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε, συγχαρητήρια στον πρόεδρο, στη διοίκηση, και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, προπονητές και παίκτες. Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ, ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα, ιστορική  στιγμή για  το Λασίθι».

ΠανιώνιοςSuperleague2ποδόσφαιρο