Αθλητισμός|25.09.2020 13:40

Ανθρωποκυνηγητό στην Πάτρα για να βρεθεί ο άγνωστος που τραυμάτισε αθλητή του στίβου

Κώστας Ασημακόπουλος

Επίθεση κατά γνωστού πρωταθλητή του στίβου έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (24/9) στο βοηθητικό στίβο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα. Ένας άγνωστος άνδρας εισήλθε στο χώρο προπόνησης και επιτέθηκε στον Κώστα Ντεντόπουλο ενώ ο αθλητής εκτελούσε πρόγραμμα των προπονητικών ασκήσεων του. Ο άγνωστος κλώτσησε τον Ντεντόπουλο στο πόδι με τέτοια δύναμη που χρειάστηκε η διακομιδή του αθλητή στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών αθλητών των ακαδημιών στίβου και των γονέων τους ενώ οι πιο ψύχραιμοι κάλεσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο. Οπως αναφέρει το sportin.gr γονείς καταγγέλλουν πως ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, είχε επαναλάβει τις επιθέσεις του όλο το τελευταίο διάστημα, ακόμα και σε μικρά παιδιά και ειδικά κορίτσια. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, o Ντεντόπουλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζητούσαν τον δράστη στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Ντεντόπουλος παρά την περιπέτεια και τον κίνδυνο που μπήκε η σωματική του ακεραιότητα δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει τον άνθρωπο που του επιτέθηκε, δεν έχει με κανένα «προηγούμενα» και δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του δράστη.

ΠάτραεπίθεσηΚώστας ΝτεντόπουλοςΠαμπελοποννησιακόστίβος