Αθλητισμός|27.12.2018 12:46

ΠΑΟΚ: Με το στυλό στο χέρι ο Κρέσπο, μικρή διαφορά με Βαρέλα

Αντώνης Τσακαλέας

Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στη Θεσσαλονίκη τη Κυριακή, για τη πρώτη προπόνηση με φόντο την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα δώσει συνέχεια στις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και εκείνους των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.

Ο Χοσέ Κρέσπο έχει δώσει χέρια με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» για νέο, διετές συμβόλαιο. Ο Φερνάντο Βαρέλα έχει στα χέρια του πρόταση για συμβόλαιο 2+1 με αποδοχές που τον βάζουν στη πρώτη πεντάδα των συμβολαίων και αναμένεται να απαντήσει, με την απόσταση που χωρίζει τις δυο πλευρές να είναι μικρή.

Στο μέτωπο των κεντρικών αμυντικών, ο Κρέσπο είναι… με το στυλό στο χέρι, και το πλέον πιθανό είναι αυτό να περάσει στα χέρια του Βαρέλα, για να υπογράψει και εκείνος με τη σειρά του την παραμονή του στον ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, υπάρχει ακόμα δρόμος καθώς ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο 1+1 ενώ ο Μπίσεσβαρ ζητάει τριετές. Στο μέτωπο των Χοσέ Κάνιας και Εβγέν Σάχοφ, πολλά θα κριθούν από την απόφαση που θα παρθεί αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Χοσέ ΚρέσποΠΑΟΚΦερνάντο Βαρέλα