Στέφανος Τσιτσιπάς: Εχασε τον τίτλο στο Αμβούργο - Ηττήθηκε από τον Ρούμπλεφ
NewsroomΟ Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό του Αμβούργου και να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά ATP 500.
Με ένα απίστευτο φινάλε και τεράστια χαμένη ευκαιρία ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο στο Hamburg European Open. Στην πρώτη του παρουσία στο τουρνουά - ο Aντρέι Ρούμπλεφ έκανε αυτό που δεν κατάφερε πέρσι στον τελικό του Hamburg Open, κερδίζοντας με 6-4, 3-6, 7-5 και κατακτώντας τον 1ο τίτλο του σε 500άρι τουρνουά και σημαντικότερο στην καριέρα του.
Σημειώστε ότι είναι ο τρίτος τίτλος του Ρώσου για το 2020, σε μια χρονιά που έχουν γίνει πολύ λίγα τουρνουά. Και είναι ο πρώτος της σειράς ΑΤP 500.
Πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς σκέφτεται το Rolland Garros. O Ελληνας τενίστας θα ταξιδέψει άμεσα στο Παρίσι και την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, θα αναμετρηθεί με τον Ισπανό Χάουμε Μουνάρ για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.
- Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
- Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
- Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
- Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης