Αθλητισμός|27.09.2020 18:58

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αρης στο ντεμπούτο του Μάντζιου

Newsroom

Στο ντεμπούτο του Ακη Μάντζιου στον πάγκο, ο Αρης γλίτωσε το... πατατράκ από τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς μολονότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 προτού συμπληρωθεί το 25λεπτο, ισοφάρισε (2-2) και παρέμεινε αήττητος έπειτα από τρεις αγωνιστικές στη Super League. Από την άλλη, η επιστροφή του ΠΑΣ Γιάννινα στη μεγάλη κατηγορία ήταν εξαιρετική...

Ο «Αγιαξ της Ηπερίου» μολονότι είχε να παίξει επίσημο παιχνίδι περίπου ένα εξάμηνο (!) κατόρθωσε να αιφνιδιάσει τον Αρη, που ήδη είχε στα πόδια του τρία επίσημα ματς (δύο για το πρωτάθλημα κι ένα για το Europa League). Και σε διάστημα μόλις επτά λεπτών κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων: στο 15' άνοιξε το σκορ με σουτ του Ναουμέτς και στο 22' πέτυχε το 0-2 έπειτα από κεφαλιά του Παντελάκη έπειτα από λάθος εκτίμηση του Κουέστα. 

Ο Αρης που μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν βρήκε λύσεις απέναντι στον εξαιρετικό ΠΑΣ, ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το ξεκίνημα του β' ημίχρονου καθώς στο 48' ο Φετφατζίδης με εξαιρετικό τελείωμα μείωσε σε 1-2. Η πίεση των Κιτρίνων συνεχίστηκε και στο 67' ο Ματίγια έφερε το ματς στα ίσια (2-2) με φανταστική εκτέλεση φάουλ.

Μολονότι όμως απέμεναν περισσότερα από 25 λεπτά για το φινάλε, ο Αρης δεν κατόρθωσε να πετύχει την ολική ανατροπή όπως είχε κάνει και στο ματς της πρεμιέρας με τη Λαμία.

Αρης (Μάντζιος): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Ντάτκοβιτς (46’ Τζέγκο), Γκάνεα, Ματίγια, Λούκας Σάσα (66’ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (77’ Μάνος), Φετφατζίδης, Μπρούνο Γκάμα, Λόπεθ 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σαλιάκας, Πίερσμαν, Εραμούσπε, Παντελάκης, Νάουμιτς (46’ Φάμπρι), Σιόντης, Παμλίδης, Καρτάλης, (63’ Ντομίνγκεζ) Κριζμάν, Λέο (57’ Λώλης).

Super LeagueΑρηςΠΑΣ Γιάννιναποδόσφαιρο