Αθλητισμός|27.09.2020 18:44

Συνέντευξη-ποταμός Λουτσέσκου απόψε στο Open και αποκάλυψη για «Αγια-Σοφιά»!

Newsroom

Δύο σούπερ θέματα θα παίξουν στο αποψινό Total Football του OPEN που αρχίζει στις 11.00 το βράδυ: μία μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη του Ραζβάν Λουτσέσκου και μία σημαντική αποκάλυψη για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο  πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Αλ Χιλάλ στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελλάδα δίνει ατάκες που θα συζητηθούν πολύ:

  • Μιλάει για τον υποβιβασμό της Ξάνθης την οποία είχε κοουτσάρει, αλλά και για την περσινή δικαστική περιπέτεια του ΠΑΟΚ μέχρι τη δικαίωση από το CAS.
  • Αναφέρεται στις σπουδαίες προκρίσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και στην ιστορική ρεβάνς με την Κρασνοντάρ στο κατώφλι του Champions League.
  • Αποκαλύπτει τις πρώτες εντυπώσεις του από τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και προβλέπει τι θα γίνει στην εφετινή Super League.
  • Εξηγεί πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος την κατάσταση στον ελληνικό ποδόσφαιρο.
  • Απαντάει στο ερώτημα αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και εξομολογείται σε ποια ομάδα της χώρας μας δεν θα πήγαινε ποτέ.
  • Και ρίχνει και μία «βόμβα»: ποιον παίκτη που είχε στον ΠΑΟΚ σκοπεύει να πάρει μαζί του στη Σαουδική Αραβία.

Στο αποψινό Total Football οι τηλεθεατές του Open θα ακούσουν επίσης μία σημαντική αποκάλυψη για την «Αγια-Σοφιά» της ΑΕΚ που ανατρέπει τα δεδομένα, ενώ ο Τάσος Κάκος θα απαντήσει στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις φάσεις που… διαφώνησαν. 

Το Total Football συνεχίζει να κερδίζει το φίλαθλο τηλεοπτικό κοινό με τα αποκλειστικά ρεπορτάζ, τις μεγάλες συνεντεύξεις, το αιχμηρό σχόλιο και την αποκαλυπτική και διεισδυτική ματιά του στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα προσφέρει στους τηλεθεατές στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα της Super League, πολλά θεαματικά γκολ από όλη την Ευρώπη και ζωντανές συνδέσεις με Έλληνες παίκτες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

Απόψε στις 11.00, ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του Open προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πάντα με χαρακτήρα και άποψη...

Total FootballΑγια Σοφιά ΑΕΚΡαζβάν ΛουτσέσκουOpen TV