Αθλητισμός|28.09.2020 09:37

Μπαρτσελόνα: Η εποχή Κούμαν ξεκίνησε με τεσσάρα στη Βιγιαρεάλ - Γκολ κι ασίστ ο Μέσι

Newsroom

Ο Ρόναλντ Κούμαν έκανε το ντεμπούτο του στην Μπαρτσελόνα, που καλείται να... αναγεννηθεί από τις στάχτες της και να μπει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών, με τον απογοητευμένο μεν, αποτελεσματικό κι επαγγελματία δε, Λιονέλ Μέσι να δίνει το «παρών» και να συμβάλει στη νίκη των «μπλαουγράνα» με 4-0 επί της Βιγιαρεάλ στο άδειο κι άχαρο αχανές «Καμπ Νου»

Πρόσωπο της βραδιάς ωστόσο, δεν ήταν ο Αργεντινός σούπερ σταρ, αλλά ο Ανσού Φάτι. Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την Μπαρτσελόνα, ο μικρός ήταν καταιγιστικός. Με την ενέργεια, την ταχύτητα και την όρεξη του διέσυρε την άμυνα των φιλοξενούμενων που δεν βρήκε τρόπο να τον σταματήσει.

Από ωραίο κόψιμο του Τζόρντι Άλμπα, ο Φάτι με ωραίο ευθύβολο σουτ άφησε όρθιο τον Ασένχο για το 1-0 (15’), ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κοουτίνιο έτρεξε ωραία το γήπεδο και έκοψε αριστερά στον Φάτι που δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2-0.

Ο ίδιος παίκτης κέρδισε το πέναλτι, που έδωσε την ευκαιρία στον Λιονέλ Μέσι να ανοίξει λογαριασμό (35’, 3-0), ενώ μία φαρμακερή μπαλιά του Αργεντινού έκανε τον Πάου Λόπεθ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-0 (45’).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάρτσα κατέβασε ταχύτητα, ο Κούμαν έδωσε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά σε Πεδρί, Τρινκάο, Πιάνιτς, με το 4-0 να μένει ως το τέλος σε ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα της νέας εποχής του Ολλανδού προπονητή για την Μπαρτσελόνα.

ΜπαρτσελόναΡόναλντ ΚούμανΛιονέλ Μέσι