Αθλητισμός|30.09.2020 00:27

Ομιλία Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Σας πιστεύω, να γράψετε ιστορία»

Newsroom

Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ είναι προσηλωμένος και αφοσιωμένος στον καθοριστικό αγώνα με την Κρασνοντάρ στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Champions League και ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών, να τους δείξει πως πιστεύει στις δυνατότητες τους και να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά ενόψει του σπουδαίου ματς απέναντι στον ρωσικό σύλλογο πριν από την... απογείωση στ' αστέρια.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, μέσω skype, στο ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει πριν από τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης (30/9), θέλοντας να τους εμψυχώσει και να τους κάνει να πιστέψουν ακόμη περισσότερο πως μπορούν να πάρουν τη μεγάλη πρόκριση.

Ο Ιβάν Σαββίδης αρχικά αναγνώρισε τη σημαντική προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα απ' όλους, με την ομάδα να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League έχοντας αποκλείσει την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα. Όμως τόνισε πως τώρα είναι η μεγάλη ώρα, η στιγμή για να κάνουν το μεγάλο βήμα για τους ομίλους και ουσιαστικά να φέρουν τον Δικέφαλο για πρώτη φορά στην elite του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο αγώνας είναι καθοριστικής σημασίας, κάτι που γνωρίζουν άπαντες στον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την πίστη τους στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, τονίζοντας πως θα παρουσιαστούν έτοιμοι για το.... ραντεβού με την ιστορία. 

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε επίσης και στον κόσμο του ΠΑΟΚ, λέγοντας προς τους ποδοσφαιριστές πως έχουν μία τεράστια ευκαιρία για να δώσουν μία πολύ μεγάλη χαρά στους φιλάθλους με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, για την στήριξη τους όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και την φετινή χρονιά.

Champions LeagueΚρασνοντάρΙβάν ΣαββίδηςΠΑΟΚ