Αθλητισμός|01.10.2020 22:22

Νέο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ!

Newsroom

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στον ΠΑΟΚ καθώς ποδοσφαιριστής της ομάδας του Δικεφάλου βρέθηκε θετικός στα τεστ που υποβλήθηκαν οι «ασπρόμαυροι». Τέθηκε ήδη σε καραντίνα, ενώ θα ακολουθήσει νέα σειρά από τεστ σε όλη την ομάδα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά ή αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Στον ΠΑΟΚ ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, παίκτες και τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν σε τεστ για Covid-19 και όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα που έλαβαν οι «ασπρόμαυροι» στα χέρια τους, υπήρξε ένα θετικό κρούσμα που προκάλεσε ανησυχία. Ηδη ο ποδοσφαιριστής τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του. Πρέπει να σημειωθεί πάντως πως είναι ασυμπτωματικός και θα παρακολουθείται στενά από το ιατρικό επιτελείο μέχρι να πάρει στα χέρια του δύο επαναληπτικά αρνητικά τεστ.  Υπό  παρακολούθηση βεβαίως βρίσκονται και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και όσοι σχετίζονται με την πρώτη ομάδα για τυχόν συμπτώματα...

Σημειωτέον ότι πρόκειται για το τρίτο κρούσμα κορονοϊού που προκύπτει σε παίκτη του ΠΑΟΚ καθώς τον περασμένο Αύγουστο ο Μίροσλαβ Στοχ είχε ανακοίνωση μέσω social media ότι βρέθηκε θετικός, ενώ υπήρξε ένα ακόμη κρούσμα μερικές ημέρες αργότερα.

ΚορονοϊόςΠΑΟΚποδόσφαιρο