Αθλητισμός|05.10.2020 00:31

ΠΑΟΚ: Μια «ανάσα» από τη Φενερμπαχτσέ ο Δημήτρης Πέλκας!

Newsroom

Στο... παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου, ο Δημήτρης Πέλκας φαίνεται πως βρίσκεται μια «ανάσα» από τη μετακίνησή του στη Φενερμπαχτσέ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Total Football του OPEN! Στο 1,6 εκατ. ευρώ είναι το ποσό που προσφέρει ο τουρκικός σύλλογος στον ΠΑΟΚ, που θα διατηρήσει και το 20% των δικαιωμάτων του.

Μετά από μια... ολόκληρη ζωή στον ΠΑΟΚ, έχοντας περάσει σε ηλικία 12 ετών το κατώφλι της Τούμπας, ο αρχηγός του Δικεφάλου, Δημήτρης Πέλκας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Η Φενερμπαχτσέ χτύπησε την πόρτα του Δικεφάλου καταθέτοντας πρόταση για την απόκτησή του, με τους Θεσσαλονικείς να συναινούν, σεβόμενοι και την επιθυμία του 26χρονου ποδοσφαιριστή. Αλλωστε αυτή η κολώνια... κρατάει χρόνια! Η Φενέρ «φλερτάρει» εδώ και καιρό τον Πέλκα και φαίνεται πως -πλέον- ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της, ενεργοποιώντας τη «βόμβα» στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου!

Οι Τούρκοι προσφέρουν 1,6 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Πέλκα με τους Θεσσαλονικείς, συν το ποσοστό ύψους 20% επί των δικαιωμάτων του. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και το «χρυσό» συμβόλαιο που δίνουν στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, διπλασιάζοντας τις απολαβές του. Στην παρούσα φάση απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κινούνται για αντικαταστάτη, με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. 

Total FootballOPENΔημήτρης ΠέλκαςΠΑΟΚΦενέρμπαχτσε