Αθλητισμός|12.10.2020 22:00

Τέλος ο Ντάνι Πογιάτος από τον Παναθηναϊκό - Ανακοινώνεται άμεσα ο διάδοχος

Newsroom

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Ντάνι Πογιάτος. Ο Ισπανός κόουτς δεν κατόρθωσε να μακροημερεύσει στο Τριφύλλι και έπειτα από τρεις επίσημους αγώνες, δίχως να νικήσει σε κανέναν, αποχωρεί από τον σύλλογο έπειτα από την απόφαση που έλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έκρινε ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με τον Πογιάτος τονίζοντας ότι «τα αρνητικά αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν βοήθησαν να συνεχιστεί η κοινή μας πορεία». Ο Ρουμάνος Λάζλο Μπόλονι φέρεται ως ο επικρατέστερος για τον πάγκο της ομάδας, ενώ από την ελληνική αγορά εξετάζεται και η περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Ντάνι Πογιάτος. Τα αρνητικά αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν βοήθησαν να συνεχιστεί η κοινή μας πορεία. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ντάνι ΠογιάτοςπροπονητήςΠαναθηναϊκόςΛάζλο Μπόλονι