Αθλητισμός|15.10.2020 20:00

Κορονοϊός: Θετικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Newsroom

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 35χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο διαγνώστηκε με τον ιό λίγες ώρες πριν από τη αναμέτρηση με της Εθνικής του ομάδας με τη Σουηδία για το Nations League την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, λίγες ημέρες μετά τον αγώνα της Εθνικής Πορτογαλίας απέναντι στη Γαλλία και εγκατέλειψε άμεσα την αποστολή της Πορτογαλίας. Την είδηση επιβεβαίωσε και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του. Σύμφωνα με την Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα κορονοϊού. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας διαγνώστηκαν αρνητικοί στα τεστ που υποβλήθηκαν.

Αξίζει να τονιστεί ότι υπήρξαν έντονες επικρίσεις προς τον Κριστιάνο για το γεγονός ότι παρά το ότι νοσεί με κορονοϊό αποφάσισε (και του επετράπη) να ταξιδέψει από την Πορτογαλία στην Ιταλία. Βεβαίως χρησιμοποίησε ιδιωτικό τζετ-ασθενοφόρο, ωστόσο υπήρξαν αρκετές φωνές που αναφέρουν ότι ο Ρονάλντο παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο.

ΚορονοϊόςΓιουβέντουςΚριστιάνο Ρονάλντο