Αθλητισμός|14.10.2020 19:50

Βαρύ πένθος στον ΠΑΟΚ: Εφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Καλύβας

Newsroom

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ και ο ελληνικός αθλητισμός γενικότερα πενθεί για την απώλεια του Γιώργου Καλύβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο ιστορικός παράγοντας του Δικεφάλου υπήρξε στενός συνεργάτης του αείμνηστου προέδρου του Δικεφάλου Γιώργου Παντελάκη. Επί σειρά ετών θήτευσε σε αρκετές διοικήσεις της ομάδας έχοντας μάλιστα αναλάβει και την προεδρία της ΠΑΕ, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις του ΠΑΟΚ.

Την ανακοίνωση για τον θάνατο του Κατερινιώτη παράγοντα έκανε στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου του Ολαφ Ρέμπε ο Κυριάκος Κυριάκος. «Θα θυμόμαστε για πάντα την προσφορά του στον σύλλογο. Ας είναι η μνήμη του αιώνια» τόνισε ο Κυριάκος στην αναφορά του. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, στην οποία αναφέρει: «Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του εκλεκτού μέλους της Οικογένειας του ΠΑΟΚ, πρώην Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Καλύβα, συνήλθε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου και αποφάσισε: Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του, να παραστεί εκπρόσωπός του στην εξόδιο ακολουθία, αντί στεφάνου, να καταθέσει συμβολικό πόσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ που αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εκλεκτού μέλους της ασπρόμαυρης οικογένειας Γιώργου Καλύβα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Ηταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ ήταν ιδρυτής και ιδιοκτήτης των κατασκηνώσεων Καλύβα στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής που δημιουργήθηκαν το 1977.

ΠΑΟΚΓιώργος Καλύβαςθάνατος