Αθλητισμός|16.10.2020 00:43

Live Euroleague: Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana της Βαρκελώνης (22.00, Novasports2), για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague σε ένα παιχνίδι με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην «πράσινο» Νικ Καλάθη. Το ξεκίνημα της «διαβολοβδομάδας» ήταν επεισοδιακό για το «τριφύλλι» που δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Βιλερμπάν παρότι ταξίδεψε στη Γαλλία καθώς η αναμέτρηση ακυρώθηκε λόγω των πολλών θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στο στρατόπεδο των Γάλλων.

Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα άφησαν πίσω όσα συνέβησαν στη Λυών και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο crash test απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Το «τριφύλλι» έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, η οποία έχει στον πάγκο της τον εξαιρετικό Λιθουανό κόουτς, ο οποίος επίσης έχει «πράσινο» παρελθόν.

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα βεβαίως είναι ο Νικ Καλάθης, που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι. Εκτός δράσης για τους Καταλανούς είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, που έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το live του SDNA

LIVEEuroleagueΠαναθηναϊκόςΜπαρτσελόνα