Αθλητισμός|15.10.2020 22:36

«Βόμβα» με Γιάννη Αντετοκούνμπο θέλουν να ρίξουν οι Μαϊάμι Χιτ

Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στο NBA και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς που λήγει στο τέλος της σεζόν 2020-21 δεν έχει ανανεωθεί ακόμη, φέρνει τον Greek Freak στο μεταγραφικό επίκεντρο. Και τούτο διότι μια ενδεχόμενη αποχώρησή του από την ομάδα όπου γιγαντώθηκε μπασκετικά, θα σκάσει σαν «βόμβα» στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Πολλές άλλωστε είναι οι ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον MVP του πρωταθλήματος επί δύο σερί σεζόν.

Φαίνεται όμως ότι την παρούσα περίοδο οι Μαϊάμι Χιτ «καίγονται» περισσότερο για τον Ελληνα σούπερ σταρ. Οι φιναλίστ των τελικών, που ηττήθηκαν από τους Λέικερς, «τρέχουν» τα τελευταία χρόνια υπό την ηγεσία του άλλοτε θρυλικού κόουτς και νυν διοικητικού στελέχους, Πατ Ράιλι, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μπασκετικό πρότζεκτ, στο οποίο θέλουν να εντάξουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει ο έγκριτος Αμερικανός ρεπόρτερ Σαμς Σαράνια οι Χιτ ετοιμάζονται να κάνουν τα πάντα, «να τα βάλουν όλα» όπως λέει χαρακτηριστικά, για να πείσουν τον Γιάννη να μετακομίσει από το Μιλγουόκι στο Μαϊάμι μετά το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η βούληση των Χιτ για να φέρουν στο Μαϊάμι τον MVP του NBA, φαίνεται και απ' το γεγονός ότι οι διοικούντες την ομάδα δεν προσφέρουν max συμβόλαιο στον Μπαμ Αντεμπάγιο καθώς θα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις με τον Έλληνα σταρ, ο οποίος έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον ιδιοκτήτη των Μπακς δίχως όμως ακόμη να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

T

NBAΓιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι ΜπακςΜαϊάμι Χιτμπάσκετ