ΠΑΟΚ: Η Αλ Ιτιχάντ έκανε στροφή από τον Πρίγιοβιτς στον Ροντρίγκες
Αντώνης ΤσακαλέαςΕνα 24ωρο μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Αλ Ιτιχάντ να καταθέτει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, στην Τουρκία αναφέρουν πως η ίδια ομάδα ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον Γκάρι Ροντρίγκες.
Τα Τουρκιά ΜΜΕ σημειώνουν πως η Αλ Ιτιχάντ να είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 8 εκ. Ευρώ (τα χρήματα που ήθελε να δώσει και για τον Πρίγιοβιτς) ενώ υποστηρίζουν πως η Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμη να δεχθεί τη συγκεκριμένη πρόταση.
Η συγκεκριμένη είδηση δεν ενδιαφέρον τον ΠΑΟΚ μόνο λόγω του περάσματος του Γκάρι Ροντρίγκες από τον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά και λόγω της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του Αφρικανού εξτρέμ, σύμφωνα με την οποία οι ασπρόμαυροι θα καρπωθούν το 20% των χρημάτων της μεταγραφής του Ροντρίγκες.
Αν ισχύσει το σενάριο της μεταγραφής του Ροντρίγκες στην Αλ Ιτιχάντ, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, έστω και με έμμεσο τρόπο, θα γεμίσει με χρήματα το ταμείο που ΠΑΟΚ, κάτι που δεν κατάφερε να το κάνει μέσω του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.
Στο μεταξύ, στο τομέα των ανανεώσεων των ποδοσφαιριστών της Κ19, ο Λευτέρης Λύρατζης, συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, και τις επόμενες ημέρες θα «πέσουν» και οι υπογραφές.
- Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
- Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
- Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»