Αθλητισμός|16.10.2020 21:29

Χαμός με Κριστιάνο Ρονάλντο για κορονοϊό: «Ολα ψέμματα» λέει ο CR7 - «Υπερόπτης και ασεβής» απαντά Ιταλός υπουργός

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατακρίθηκε έντονα τα τελευταία εικοσιτετράωρα διότι ταξίδεψε από την Πορτογαλία στην Ιταλία μολονότι έχει νοσήσει με κορονοϊό. Ακόμη και ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας  Βιντσέντζο Σπανταφόρα αναφέρθηκε στο ζήτημα του CR7 κάνοντας λόγο για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έσπασε τη σιωπή του θέλοντας να απαντήσει στους επικριτές του και στον ίδιο τον υπουργό, σημειώνοντας ότι σεβάστηκε πλήρως τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

«Γύρισα από την Πορτογαλία με ασθενοφόρο, δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν. Εκανα τα πάντα με άδεια. Ολα είναι ψέματα. Ενας κύριος που δεν θέλω να κατονομάσω λέει ότι δεν ακολούθησα το πρωτόκολλο. Είναι ψέματα. Έχω σεβασμό και σέβομαι τα πρωτόκολλα» τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε live μήνυμά του μέσω instagram. Πρόσθεσε πάντως ότι είναι καλά στην υγεία του, χωρίς συμπτώματα: «Είμαι καλά, σας ευχαριστώ για την στήριξη. Είμαι μόνος μου. Η οικογένειά μου είναι σε άλλο όροφο του σπιτιού. Βρίσκομαι σε υποχρεωτική καραντίνα. Γύρισα από την Πορτογαλία και ακολουθώ τη διαδικασία».

«Πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα»

Ο Σπανταφόρα πάντως, δεν φάνηκε να πείθεται από τις δηλώσεις του Κριστιάνο και επανήλθε με νέα απάντηση στον Πορτογάλο χαρακτηρίζοντάς τον υπερόπτη και ασεβή προς τους θεσμούς. «Οι ικανότητες ενός παίκτη δεν του δίνουν το δικαίωμα να είναι υπερόπτης και ασεβής στους θεσμούς και να ψεύδεται. Κάποιος πρέπει να αισθάνεται την ευθύνη και να σκέφτεται προτού μιλήσει και να δίνει το καλό παράδειγμα. Δεν θα παρέμβω περαιτέρω» σχολίασε ο Σπανταφόρα.

Ο Ρονάλντο θα χάσει τα δύο επόμενα ματς της Γιουβέντους, το Σάββατο (17/10) εναντίον της Κροτόνε για τη Serie A και την Τρίτη (20/10) εναντίον της Ντιναμό Κιέβου στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Κριστιάνο ΡονάλντοSerie AΚορονοϊόςΓιουβέντους