Αθλητισμός|29.12.2018 16:56

Νέα ειρωνεία Καντέρ κατά Αντετοκούνμπο: Είναι το χρυσό παιδί του NBA

Newsroom

O σέντερ των Νίκς Ένες Καντέρ έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία ξεκίνησε από τον τσακωμό τους στον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Νιου Υορκ Νικς.

Ο Τούρκος ψηλός «κάρφωσε» τον Greek Freak αφήνοντας να εννοηθεί ότι ευνοείται από τους διαιτητές του NBA. «Είναι το χρυσό παιδί του ΝΒΑ» τόνισε και πρόσθεσε πως «προφανώς και είναι το χρυσό παιδί, για αυτό με χρέωσαν με δύο τεχνικές ποινές. Τέλος πάντων. Θα αφήσω τον σύλλογο να ασχοληθεί με αυτό το θέμα».

Από την άλλη πλευρά δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον Μάρκο Χεζόνια. «Εκνευρίστηκα πολύ όταν ενημερώθηκα για τις δηλώσεις του.. δεν πήρε μαθήματα δημοσίων σχέσεων από κανένα; Δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο στα ΜΜΕ, ότι θα χτυπήσεις κάποιον. Είτε είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, είτε ο χειρότερος, δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον συμπαίκτη μου. Είναι παιδιάστικο. Είναι υποψήφιος MVP. Είναι καλός τύπος και κουβαλάει έναν ολόκληρο σύλλογο, αλλά δε μπορείς να μιλάς έτσι για τους συμπαίκτες μου».

NBAΓιάννης ΑντετοκούνμποΕνές Καντέρ