Αθλητισμός|18.10.2020 10:11

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη Super League: Μάχη ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Newsroom

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν έφτασε. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η έξοδος του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Επίσης, η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στις 20.30 (Novasports1) στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στη μάχη των Δικεφάλων. Η Ενωση θα αγωνιστεί με ουκ ολίγες και ιδιαίτερα σημαντικές απουσίες απέναντι στους Θεσσαλονικείς καθώς ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μάνταλου, των τραυματιών Μπακάκη, Λιβάι Γκαρσία, Σιμόες, Ινσούα αλλά και στους ανέτοιμους Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, θα παραταχθεί απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» χωρίς τον τραυματία Ελ Καντουρί, τον Κρέσπο, αλλά και τον Μουργκ που έμεινε εκτός αποστολής καθώς είναι ανέτοιμος. Αντίθετα, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα επιστρέφει ο Αουγκούστο.

Την κυριακάτικη αυλαία ανοίγει στις 16.00 (Novasports1) στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, η οποία στοχεύει στο πρώτο της τρίποντο εντός έδρας, θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους με ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα καθώς εκτός πλάνων βρίσκονται οι Σελίμοβιτς, Μαρινάκης Ναμπί, Βούρος, Νέιρα, Σόουζα, Βαζ και Τσιλιανίδης. Όσον αφορά το «τριφύλλι», το οποίο μετά την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος θα έχει ως υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του τον, μέχρι πρότινος κόουτς της ομάδας Νέων, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στοχεύει στην πρώτη νίκη της σεζόν. Εκτός πλάνων έχουν τεθεί ο Χουάνκαρ που έμεινε εκτός αποστολής, αλλά και ο Σαβιέρ λόγω τραυματισμού.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας που θα γίνει στη Λάρισα, η ΑΕΛ υποδέχεται (18.15, Novasports2) τον Αστέρα Τρίπολης. Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου, το οποίο αναζητεί την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί απέναντι στους Αρκάδες χωρίς τους τραυματίες Ντουρμισάι, Νούνιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Στοΐνοιβτς και τον νεοαποκτηθέντα Γιουνές. Στον αντίποδα, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στην διάθεση του τους επί καιρό απόντες Καπίγια, Άλβαρες, Αντζουλά και Ντρούπι.

Τη Δευτέρα (19/10) στις 19.30 το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση Λαμία - Παναιτωλικός.

Το πρόγραμμα της ημέρας

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής (18/10):

16.00 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (Novasports1)

18.15 Λάρισα - Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)

20.30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (Novasports1)

Η βαθμολογία

Αστέρας ΤρίποληςΠΑΟΚΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΟΦΗΑΕΚΑΕΛ