Αθλητισμός|18.10.2020 21:25

Αστέρας Μπαράλες βύθισε την ΑΕΛ στον... Πηνείο

Newsroom

Σε one man show μετέτρεψε ο Χερόνιμο Μπαράλες την επιβλητική νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί της ΑΕΛ με 3-1 στο Αλκαζάρ. Οι Αρκάδες με δύο γκολ που είχαν τη σφραγίδα του Αργεντινού επιθετικού (42'- 75') κι ένα του Λουίς Φερνάντεθ στις καθυστερήσεις του ματς επικράτησαν απέναντι στην επιθετικά «φλύαρη» και κάκιστη αμυντικά θεσσαλική ομάδα που παραμένει χωρίς νίκη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στο 42' ο Κώτσιρας με σέντρα ακριβείας σημάδεψε τον Μπαράλες, ο οποίος με σκαστή κεφαλιά από κοντά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1). Κι αφού η ΑΕΛ προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, στο 75' ο Μπαράλες ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι όταν εκμεταλλευόμενος την άψογη συνεργασία των Λουίς Φερνάντεθ και Τιλίκα, με κοντινό πλασέ ζευγάρωσε τα τέρματα του Αστέρα (0-2). 

Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια για να βάλουν ένα γκολ και να «επιστρέψουν» στο ματς, το πέτυχαν με τον κεφαλιά του Μούζεκ στο 89΄, ωστόσο αποδείχτηκε πως ήταν αργά για να αποφύγουν την ήττα. Το...κερασάκι στη νίκη των φιλοξενούμενων έβαλε ο Λουίς Ερνάντεθ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ τους.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (71΄Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς (71΄Νικολιάς), Μιλοσάβλιεβιτς (85΄Γλυνός), Τόρζε (55΄Τρούγιτς), Πινακάς, Πλατέλλας (85΄Ζαχαράκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασούλης, Μουνάφο (72΄Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Κρέσπι (88΄Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (61΄Τιλίκα), Ριέρα (61΄Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες (89΄Ορόσκο).

ΑΕΛποδόσφαιροSuperLeagueΑστέρας Τρίπολης