Αθλητισμός|19.10.2020 20:05

Μπόλονι στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Η λύση βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε εμάς»

Newsroom

Την παρθενική του παρουσία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί είχε το απόγευμα της Δευτέρας (19/10) ο Λάζλο Μπόλονι. Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Ρουμάνος προπονητής παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον εκπρόσωπο της διοίκησης Σπύρο Βλάχο καλωσορίζοντάς τον και κάνοντας αναφορά στην προπονητική αλλά και την ποδοσφαιρική του καριέρα και κατόπιν ο Μπόλονι έκανε την πρώτη του ομιλία προς τους «πράσινους» στέλνοντας μήνυμα αγωνιστικής ανάκαμψης.

«Είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, ένα σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται. Θέλω να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα, αλλά ένα είναι σίγουρο, πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε πολύ. Πρέπει να βρούμε τη λύση. Η λύση βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε εμάς. Και θα τη βρούμε, να είσαστε σίγουροι!» είπε αρχικά ο Μπόλονι.

Αναφορικά με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, σχολίασε: «Χθες η ομάδα ήρθε ισόπαλη σε εκτός έδρας αγώνα και αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Και είναι "οκ" αρκεί να βλέπω προσπάθεια για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Ισοφαρίσαμε στην τελευταία φάση και αυτό δείχνει ότι έχετε χαρακτήρα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

T

ΠαναθηναϊκόςΛάζλο Μπόλονιποδόσφαιρο