Αθλητισμός|21.10.2020 11:25

Champions League: Πρώτη μάχη του Ολυμπιακού με Μαρσέιγ στο Γ. Καραϊσκάκης

Newsroom

Η μάχη του Champions League αρχίζει για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (22.00, Cosmote Sport2) τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων. Στο, εν τέλει, άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να αρχίσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας ως οδηγό την περυσινή διαδρομή τους, όπου τερμάτισαν τρίτοι στον όμιλο του Champions League, συνέχισαν στο Europa League, όπου έφτασαν μέχρι τους «16».

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως το συνηθίζει, δεν αποκάλυψε το πλάνο του για την πρώτη σημαντική αναμέτρηση απέναντι στη γαλλική ομάδα και θα ανακοινώσει ανήμερα του αγώνα την αποστολή του Ολυμπιακού, αφού πρώτα βγουν τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού που έχουν υποβληθεί οι παίκτες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος τεχνικός να προχωρήσει σε κάποιες εκπλήξεις προκειμένου να αιφνιδιάσει τη Μαρσέιγ.

Ολα δείχνουν πάντως ότι θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-3-3. Στο τέρμα θα πάρει θέση ο Σα με τον Ραφίνια στο δεξί άκρο, τον Χολέμπας στο αριστερό και δίδυμο στόπερ τους Μπα και Σεμέδο. Στα χαφ θα βρεθούν οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά, ενώ είναι πιθανή η έκπληξη, με τον Πέπε αντί του Καμαρά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί, με τους Φορτούνη, Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς να διεκδικούν δύο θέσεις.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μαρσέιγ, Βίλας Μπόας, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Μανταντά, Σακάι, Αλβάρο, Τσαλέτα-Τσαρ, Αμαβί, Ρονζιέ, Σανσόν, Τοβέν, Παγιέ, Κιζάνς και Μπενεντέτο.

Champions LeagueποδόσφαιροΜαρσέιγΟλυμπιακός