Αθλητισμός|27.10.2018 22:07

Τα πρώτα σχέδια Λουτσέσκου ενόψει Παναθηναϊκού

Αντώνης Τσακαλέας

Με τον Ζοσέ Μαουρίσιο να ανεβάζει ρυθμούς, αλλά να παραμένει εκτός πλάνων, συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Δευτέρας (29/10) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με την σημερινή απογευματινή προπόνηση, στην οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα για το αρχικό σχήμα.

Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον 31χρονο Βραζιλιάνο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα. Ο Μαουρίσιο αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις τις επόμενες ημέρες για να διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποθεραπείας του και να οριστεί ο χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση, με το αισιόδοξο σενάριο να τον θέλει έτοιμο για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο (3/11).

Οι υπόλοιποι συμπαίκτες του δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και την τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ανάπτυξης κόντρα σε οργανωμένη άμυνα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές με φόντο την αναμέτρηση της Δευτέρας, με τους Βιεϊρίνια, Πρίγιοβιτς, Βέρνμπλουμ και Μπίσεσβαρ να προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο αρχικό σχήμα, από το οποίο απουσίαζαν στην αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης κόντρα στη Βίντι.

Την Κυριακή (28.10) θα γίνει η τελευταία προπόνηση, η οποία έχει οριστεί για τις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός